Hyppää sisältöön

Muiden tahojen materiaaleja

Poimintoja hyödyllisistä materiaaleista

Videoita

Muuta


Muiden toimijoiden materiaaleja

FPA
FPA työskentelee seksuaaliterveyden edistämisen puolesta Iso-Britaniassa. Heidän sivuillaan on paljon materiaalia, joita voi ladata omaan käyttöön.

HaeApua.info
Näiltä sivuilta saat tietoa väkivallasta ja apua vaikeisiin tilanteisiin monilla eri kielillä.

InfoFinland
Sivustolta löytyy kootusti tietoa maahanmuuttajille muun muassa terveyskysymyksiin liittyen.

Marsa Sexual Health Center
Marsa edistää seksuaaliterveyttä Beirutissa Libanonissa. Heidän sivuiltaan löytyy englannin ja arabian kielillä materiaalia mm. ehkäisystä ja seksitaudeista.

MAUSTE-hanke
Materiaalia maahanmuuttoon, seksuaaliterveyteen ja turvataitoihin liittyen maahanmuuttajille ja heidän kanssaan työskenteleville ammattihenkilöille.

MIOS-hanke
Mielenterveysseurassa edistetään maahanmuuttajien mielen hyvinvointia ja osallisuutta vuosina 2018-2020 MIOS -hankkeen voimin.

Monika-Naiset liitto ry
Monika-Naiset liitto ry on sosiaalialalla toimiva monikulttuurinen järjestö, joka kehittää ja tarjoaa erityispalveluja väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille ja -lapsille, toimii asiantuntijana ja vaikuttajana etniseen yhdenvertaisuuteen ja väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä sekä edistää kotoutumista tukemalla maahanmuuttajien kansalaistoimintaa.

Nettiturvakoti
Sivulle on koottu perhe- j lähisuhdeväkivaltaan liittyviä maksuttomia oppita ja muita julkaisuja.

Poikien Talo
Poikien Talo on turvallinen, syrjinnästä ja kiusaamisesta vapaa, avoin yhteisö 10-28 -vuotiaille pojille, miehille ja poikana olemista pohtiville. Sivulta löytyy tietoa sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisyydestä sekä muutakin materiaalia.

RFSU
Linkin takana on videoita seksuaalisuudesta eri kielillä. RFSU:n tavoitteena on avoimen ja positiivisen ilmapiirin luominen seksiä ja parisuhdetta koskevissa kysymyksissä. RFSU mm. valmistaa kondomeja ja monia muita tuotteita, tekee ja tukee seksuaalikasvatusta, on mukana seksuaalipolitiikassa, ja toimii koulutiedottajana.

SOPU-työ
SOPU-työn tavoitteena on ennaltaehkäistä kunniakäsityksiin liittyviä konflikteja ja väkivaltaa perheissä ja yhteisöissä.

THL – Maahanmuuttajat ja monikulttuurisuus
Täältä löydät kootusti lisämateriaalia päätöksenteon pohjaksi ja perusteeksi, ammattilaisen avuksi ja asiakastyön tueksi sekä tiedon kartuttamiseksi.

Tunne rintasi ry
Sivulta löydät tietoa rintasyövästä ja rintojen omatarkkailusta monilla eri kielillä.

Väestöliitto
Tältä sivulta löydät tietoa ja palveluja seksuaalisuudesta, seksuaalioikeuksista ja seksuaalikasvatuksesta. Teemoja ovat lasten ja nuorten seksuaaliterveyden edistäminen, poikien tarpeiden erityisyys, monikulttuurisuus, perhe, parisuhde, vanhemmuus, lapsettomuus, kansainvälisyys sekä seksologinen tutkimus.

Zanzu
Sensoa edistää seksuaaliterveyttä Belgian Flanderissa. Zanzu-sivuston kautta se tarjoaa tietoa mm. seksuaaliterveydestä eri kielillä.

Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry
Suomen eturauhassyöpäyhdistys ry on valtakunnallinen potilasjärjestö, joka toimii eturauhassyöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä hyväksi. Sivuilta löytyy luotettavaa tietoa eturauhassyövästä ja hoitovaihtoehdoista.