Hyppää sisältöön

#VIGORtalk

#VIGORtalk tuo monipuolisesti esiin kohderyhmän ääntä

#VIGORtalk on projekti, jossa kohderyhmämme ääni pääsee kuuluviin eri muodoissa. VIGORin päätavoitteena on keskustelukulttuurin muutos, joten on erittäin tärkeää kuulla myös eri kieliryhmiin kuuluvia suomalaisia. Tutustu alta erilaisiin tuotoksiin, jotka tuovat kohderyhmämme näkökulmia esiin.

Videoprojekti | Mentorien blogi | Keskustelutilaisuudet


Videoprojektit


Keskustelua seksuaalioikeuksista

Ensimmäinen #VIGORtalk-projektin tuotos oli video, joka toteutettiin arabiankielisten miesten parissa. Videolla on otteita kolmen tunnin keskustelusta, jossa eri-ikäiset arabiankieliset miehet keskustelivat seksuaalioikeuksista. Video kuvattiin kesällä 2018, ja siinä miehet keskustelevat hyvin vapaasti, ilman mitään ennalta sovittua.

Videoprojektin kuvaajana ja leikkaajana toimi irakilaislähtöinen Mutaz Al-Naaimi, jonka kanssa yhdessä ideoimme ja toteutimme videon. Keskustelun on suomentanut Joonas Maristo.

Tyttöjen ympärileikkauksen puheeksiottaminen


Mentorien blogi

Osana #VIGORtalk-projektia mentorimme ja muut VIGORin toiminnassa mukana olevat ulkomaalaistaustaiset ihmiset saavat äänensä kuuluviin blogissamme. Tähän mennessä olemme julkaisseet kirjoituksia mm. tyttöjen ympärileikkauksia ympäröivästä keskustelusta, virtsankarkailusta, seksuaalioikeuksista, ehkäisystä, kuukautisista, kunniaväkivallasta ja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta.


Keskustelutilaisuudet

Kohderyhmämme pääsee myös ääneen järjestämissämme keskustelutilaisuuksissa. Ilmoitamme tänne, kun seuraavia keskustelutilaisuuksia on tulossa.

Onko sinulla idea, jonka haluaisit jakaa kanssamme? Anna äänesi kuulua ja ota yhteyttä:

tiina.alakarppa@sosped.fi