Ammattilaisille

VIGOR-hankkeen yhtenä kohderyhmänä ovat ammattilaiset, jotka työskentelevät ulkomaalaistaustaisten seksuaaliterveyden edistämisen parissa. Seksuaaliterveys on herkkä aihe, josta puhuminen ulkomaalaistaustaisen asiakkaan kanssa voi olla haastavaa myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

VIGOR-hankkeessa haluamme madaltaa kynnystä keskustella seksuaaliterveyteen liittyvistä teemoista kielimuureista ja kulttuurieroista huolimatta.

“Seksuaaliterveys on aihepiiri, joka usein koetaan haasteelliseksi keskustella erityisesti maahanmuuttaja-asiakkaiden kanssa. Tästä syystä ammattilaisten osaamiseen, ammattitaitoon ja sensitiivisyyteen tulee kiinnittää huomiota ja luoda yhä enemmän mahdollisuuksia kouluttautua tällä saralla.”

Lainaus VIGORin teettämän kyselyn vastauksesta

Sitaatti on otettu alkukyselystä, joka lähetettiin VIGOR-hankkeen kohderyhmälle ja ammattilaisille keväällä 2018.

Ammattilaisille suunnattuja koulutuksia järjestetään tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Tulevat koulutukset: 

Miehille suunnatussa VIGOR-mentorikoulutuksessa on vielä joitain paikkoja vapaana. Kysy lisää koulutuksesta Erik Mattssonilta, erik.mattsson@sosped.fi, tai ilmoittaudu suoraan mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake mentorikoulutus-sivun alareunasta.

VIGOR-mentori tilaisuuteesi

Haluaisitko tilata työpaikallesi VIGOR-mentorin keskustelemaan seksuaaliterveyteen liittyvistä kysymyksistä?

Jätä alle yhteystietosi ja lyhyt kuvaus siitä milloin toivoisit mentorin saapuvan paikalle. Olemme yhteydessä yksityiskohdista.